Endret: 26 feb 2020     Opprettet: 21 mai 2018

Oppkobling av ladestasjon for El-bil Fornebukollen Boligsameie

Følgende plasser vil bli tilrettelagt for El-bil ladestasjon: Plass 1 tom 26 Plass 31 tom 38

Har du p-plass 27, 28, 29, 39, 40, 41 og 42, og ønsker EL-bil ladestasjon så bytter styret din plass med en plass som ikke har ladestasjon, men mulighet for ladestasjon. Etter oppgraderingen vil 34 av 42 p-plasser ha mulighet for oppkobling av ladestasjon for El-bil.

Ladestasjon:
Zaptec ladestasjon; https://www.elbilgrossisten.no/products/zapcharger-pro-22kw-32a-type-2-kontakt . HUSK Ladekabel må evt bestilles i tillegg. Ta gjerne kontakt med El-bil grossisten dersom spørsmål eller du trenger veiledning.

Montering:
For montering ta kontakt med Elektroentreprenør Guriby AS, http://www.guriby.no/kontakt.html

Månedlig abonnement for lading El-bil:
Alle som velger å få montert El-bil ladestasjon må betale 150,-kr pr mnd til sameiet – dette for å dekke strøm og drift av anlegget. Prisen pr mnd kan endres dersom strømpriser og forbruk overstiger den månedlige kostnaden. Seksjonseier betaler 150,-kr pr mnd så lenge det står en påkoblet ladestasjon på din parkeringsplass. Ladestasjonen tilhører den enkelte parkeringsplass/leilighet og skal ikke deles med andre parkeringsplasser/leiligheter. Fakturering av abonnementet går via faktura for fellesutgiftene og reguleres 2 ganger pr år hhv fom januar og juli.

Guide for beboere som ønsker å bestille ladestasjon til sin parkeringsplass.
1. Bestill ladestasjon og utstyr fra Elbil Grossisten, https://www.elbilgrossisten.no/products/zapcharger-pro-22kw-32a-type-2-kontakt . Husk å oppgi Fornebukollen Boligsameie og ditt p-plass nr.
2. Når varer og utstyr har en bekreftet levering – Bestill montering fra Elektroentreprenør Guriby AS, http://www.guriby.no/kontakt.html . Husk å oppgi Fornebukollen Boligsameie og ditt p-plass nr.
3. Gi også styret beskjed om at du har valgt å etablere ladestasjon på din p-plass – fornebukollen@styrerommet.net

Kontaktpersoner:
Elbil Grossisten AS: Sang Huynh -tlf: +47 9503 6128 - epost: sang@elbilgrossisten.no
Elektroentreprenør Guriby: Edvin Slåttelid -tlf: +47 9029 5441 -epost: edvin@guriby.no

Annet
Ifm at det legges ut strøm for El-bil ladestasjoner blir vaskeri- og tørkerommene i nr 15 og 17 ikke lenger mulig å benytte. Vaskeriet i nr 19 er fremdeles i drift.